Portali MATURANTI

Për  MATURANTËT!
Për të shmangur çdo situatë mos apo keqinformimi, stafi drejtues ka marrë masa për të informuar në mënyrë konstante çdo maturant lidhur me përditësimet për udhëzimet e Maturës Shtetërore. Këto janë rrugët e informimit:
1.  Faqet zyrtare të shkollës në Facebook dhe WEB (seksioni ‘Maturanti’)
2. Orët informuese të së hënës me mësueset kujdestare.
3. Stendat i informuese në korridoret e katit të dytë. (të cilat mbartin informacione për oraret e konsultimit, udhëzimet e MAS, rregullorja për MSh 2017 dhe kriteret e pranimit në Universitetin e Tiranës)
4. Këndet e Maturës, vendosur në çdo klasë mature
5. Për çdo pyetje dhe paqartësi referohuni tek Komisioni i Maturës, i cili përbëhet nga kryetarët e departamentëve përkatëse.
#matura2017
  1. Rregullore e Maturës Shtetërore 2017
  2. Kriteret e Fakultetit të Shkencave
  3. Kriteret e Fakultetit të Drejtësisë
  4. Kriteret e Fakultetit të Ekonomisë
  5. Kriteret e Fakultetit të Historisë dhe Filologjisë
  6. Kriteret e Fakultetit të Gjuhëve të Huaja
  7. Kriteret e Fakultetit të Shkencave Sociale
  8. Kriteret e Fakultetit të Mjekësisë

 

PROVIME TË MATURËS NDËR VITE

 

MATEMATIKË

 

LETËRSI

 

ANGLISHT

 

Për çdo paqartësi jeni të lutur të flisni në sistemin e mëposhtëm të komenteve! Suksese!

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *