Departamenti i Historisë dhe Gjeografisë

Nr.personalEmër mbiemërLëndaE-mail
39Majlinda ZiuHistori/Gjeografi
40Stela ÇollakuHistori/Gjeografi
41Mamica ThanatiHistori/Gjeografi
42Brunilda MediniHistori/Gjeografi
43Eniola BektashiHistori/Gjeografi
44Aurela GoceHistori/Gjeografi
45Eklena IdriziHistori/Gjeografi
46Albana LlupaHistori/Gjeografi
47Elmira GjonajHistori/Gjeografi
78Anisa RexhaHistori/Gjeografi