5 websitet më të mira për të mësuar gjuhët e programimit

Posted on 1 CommentPosted in Materiale ndihmuese

Kanë ikur ditët kur gjuhët e programimit zotëroheshin vetëm nga programuesit, si Bill Gates, të cilët dominonin botën. Sot, çdokush ka potencialin dhe mundësinë të mësojë, madje dhe të bëhet një ekspert në gjuhët e programimit. Sot, do t’ju tregojmë disa website, të cilat do t’ju ndihmojnë ta bëni këtë. Harroni strukturat e ndërlikuara dhe […]

Kuriozitete Fizike

Posted on Posted in Materiale ndihmuese

Më parë mendohej se ekzistonte një sistem gjeocentrik në të cilin Toka ishte në qendër të sistemit diellor. Më vonë në shekullin e 16 Nikola Koperniku një matematicien I shquar doli në përfundimin se sistemi diellor ka në qëndër Diellin dhe rreth tij levizin planetet e tjerë në orbita të ndryshme. Mendohet se ky sistem […]