Lajmerim i rendesishem per ditet ne vijim!

Posted on Posted in Lajmërime
NJOFTIM PER PARAPROVIMET!
Te premteve, me date 28 Prill dhe 05 Maj zhvillohen provimet prove per maturantet, perkatesisht, matematike dhe letersi.
Keto te premte, nxenesit e vitit te dyte dhe te trete nuk do zhvillojne mesim, por maturantet duhet te paraqiten ne shkolle ne oren 8:00, per te proceduar me pas me provimet prove.
NDERSA PER VITET E PARA VEPRIMTARIA MESIMORE DO ZHVILLOHET RREGULLISHT, SI GJITHMONE!
Oret e humbura per klasat e njembedhjeta dhe dymbedhjeta  do rikuperohen dy te shtuna rrjesht, perkatesisht me 06 dhe 13 Maj.
Shume suksese maturanteve!!!