NJOFTIM! Oraret e mësimit për 3 ditët në vazhdim

Posted on Posted in Lajmërime

Të hënën
Paraditja mbaron mësimin në orën 12 e 30!
Pasditja e fillon mësimin në orën 13:00 dhe e mbaron në orën 17:00!
Të martën
Paraditja mbaron mësimin në orën 10:00!
Pasditja fillon në orën 10 e 30 dhe mbaron në orën 12:00!
Të mërkurën
Paraditja mbaron mësimin në orën 10:30!
Pasditja fillon në orën 12:00 dhe mbaron në orën 2 e 30!